Visual thinking a l'aula - Com aprenem
50733
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50733,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Visual thinking a l’aula

Descobrirem el poder de la imatge i els conceptes clau per simplificar, entendre i clarificar situacions. Augmentarem, d’aquesta manera, el potencial de trobar solucions creatives i innovadores dins de l’aula.

Les eines del pensament visual ens ofereixen molts recursos per estructurar coneixement i compartir-lo. El Visual Thinking ens permet generar idees i innovar d’una manera diferent, tant a nivell individual com grupal i poder-ho aplicar amb el nostre alumnat.

Treballant amb imatges i conceptes clau afavorim el diàleg entre els dos hemisferis del cervell (el racional i analític amb l’intuïtiu i el creatiu). Aquest diàleg ens facilita arribar a llocs nous, pensar fora de la caixa. I potser el més important: divertir-nos.

A qui va dirigit:

  • Docents

 

Objectius:

  1. Conèixer eines de pensament visual.
  2. Aprendre a treballar des de les imatges.
  3. Introduir eines innovadores i més creatives.
  4. Obtenir eines que són més intuïtives i simplifiquen processos de reflexió.
  5. Facilitar la comunicació en discursos complexos.

 

Beneficis:

  • Adquirir eines del pensament visual i introduir-les a l’aula.
  • Obtenir vocabulari visual com a nova eina comunicativa.
  • Utilitzar un recurs més creatiu.

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

Orientació i recerca

Tags
eines de pensament visual, eines de visual thinking, idees clares, orientació amb visual thinking, orientació i recerca amb visual thinking, respostes a través del pensament visual, solucions creatives amb pensament visual, solucions creatives amb visual thinking, trobar respostes, visual thinking, vsual thinking i orientació