Swing per fluir a l'escola - Com aprenem
50728
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50728,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Swing per fluir a l’escola

Amb el ball i la dansa tenim l’oportunitat de conversar amb el nostre cos: sentir rigidesa o agilitat, descobrir pesos o ales. Podem expressar sense necessitat de la paraula i comunicar-nos amb les altres persones. Descobrim emocions i transformem l’energia d’un determinat moment.

Aprenem de cada moviment que ens acompanya, amb consciència del moment present. I ens descobrim i descobrim a l’altra persona, del nostre grup classe i/o de l’equip docent! Obrim les portes a coneixe’ns millor per assolir el nostres objectius. Amb la mateixa consciència serem capaços i capaces de descobrir-nos en el més autèntic, en la nostra essència.

I en aquest sentit el Swing ens permet vehicular aquest viatge d’una forma amena, connectant amb nosaltres mentre conversem amb el ritme i amb l’altre/a.

*Oferim aquesta proposta com a activitat dins l’aula i en format de team building per a equips o el claustre docent.

A qui va dirigit:

 • Alumnes (a partir de 14 anys)
 • Docents

 

Objectius:

 1. Posar atenció a com ens movem, a les barreres o creences que ens contrauen i ens impedeixen oferir el millor de nosaltres.
 2. Treballar l’escolta, el respecte, l’adaptació, el lideratge, l’oferir i el demanar.
 3. Guanyar confiança amb nosaltres i amb les altres persones.
 4. Dansar amb i entre nosaltres per, des del permís per ser i dansar amb el que hi hagi, fluir més.

 

Beneficis:

 • Recórrer un viatge d’autoconeixement que va de dins cap a enfora.
 • Prendre consciència de quins aspectes podem millorar, gràcies a l’autenticitat d’una fórmula amena que al mateix temps no enganya perquè passa pel cos.
 • Desenvolupar el lideratge personal i l’actitud emprenedora, servint-nos de la fluïdesa del swing per atrevir-nos a conquerir nous recursos i oportunitats.
 • Treure el màxim partit de les nostres capacitats i créixer.
 • Millorar el nivell de conversa amb les altres persones del nostre grup o equip.
 • Conèixer el meu grup classe o l’equip docent des de l’autenticitat.

 

 

Category

Relacions

Tags
ball i coaching, comunicació autèntica, comunicació efectiva a classe, comunicació efectiva a l'aula, conèixer la gent de l'equip amb el swing, conversar amb el nostre cos, moviment per a l'autoconeixement, swing i coaching