Kit de gestió emocional en temps de canvi - Com aprenem
50613
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50613,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Kit de gestió emocional en temps de canvi

La incertesa ens obliga a ser eficaços i eficaces també emocionalment. En aquest taller participatiu descobrirem com aprofitar al nostre favor l’energia pròpia de cada emoció en situacions de canvi o no control.

Viure és una aventura. Som capaços de treure profit de les nostres pors? Què fem amb la il·lusió, l’alegria o la tristesa? Establirem paral·lelismes entre el kit bàsic per una travessa de muntanya i el seu equivalent en la gestió emocional. Resulta molt revelador contraposar la planificació i ús dels diferents materials amb les necessitats emocionals davant la incertesa. Parlem de la motxilla, la cantimplora o el sac de dormir i també del mapa, la brúixola i els companys i les companyes de viatge.

Per no perdre’ns, cal saber on anem, il·lusionar-nos i passar a l’acció, així com també cuidar-nos, protegir-nos i recuperar forces.

A qui va dirigit:

  • Alumnes (a partir de primària)
  • Docents
  • Mares i pares

 

Objectius:

  1. Crear un kit de gestió emocional que ens doni autoconfiança davant de situacions d’incertesa o canvi.
  2. Crear un pla d’acció amb petits reptes assumibles per anar-ho aplicant en el dia a dia.
  3. Augmentar l’autoconfiança.

 

Beneficis:

  • Benestar personal.
  • Autoconeixement.
  • Autosuperació.

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

Gestió emocional

Tags
adaptació al canvi, alegria, augmentar l'autoconfiança, autoconfiança, benestar, benestar personal, canvi, emoció, gestió emocional, incertesa, kit de gestió emocional, por, temps de canvi, tristesa