Una carta per a mi: escriptura per a l'autoconeixement i l'orientació - Com aprenem
50731
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50731,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Una carta per a mi: escriptura per a l’autoconeixement i l’orientació

Posar per escrit els pensaments, les idees, treure el caos del discurs interior i deixar-lo anar sobre el paper, alleuja i ajuda a guanyar serenitat i poder personal.

En aquesta proposta utilitzarem l’escriptura per guanyar claredat respecte a les teves idees o algun tema que et preocupi o et sobrepassi, així com definir l’objectiu que persegueixes. L’escriptura guiada ens permet arribar a les respostes que busquem.

En aquesta activitat incorporarem l’escriptura com a eina de descobriment i com a aliada per viure amb més consciència i connexió amb allò que som i volem ser. Ens ajudarà a explorar en processos d’autoconeixement i d’orientació.

 

A qui va dirigit:

  • Alumnes (a partir de 14 anys)
  • Docents

 

Objectius:

  1. Apropar-nos a l’escriptura con a eina de descobriment.
  2. Introduir una eina més introspectiva.
  3. Prendre més consciència i connexió amb allò que som i que volem ser.
  4. Guanyar en claredat.
  5. Ampliar els recursos d’autoconeixement i d’orientació.

 

Beneficis:

  • Tenir la capacitat de respondre les pròpies preguntes davant d’un full en blanc.
  • Capacitat de connectar amb el propi jo en totes les nostres versions.
  • Clarificar sobre els temes que ens preocupen.

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

Orientació i recerca

Tags
escriptura i autoconeixement, escriptura per coneixe'm, escriptura per descobrir-me, escriptura per descobrir-se, escriptura per guanyar claredat, idees clares, orientació a través de l'escriptura, orientació i escriptura, trobar respostes