En clau de Mi: la música de les meves emocions - Com aprenem
50726
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50726,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

En clau de Mi: la música de les meves emocions

En el nostre dia a dia ens esforcem molt per adaptar-nos i encaixar els canvis del nostre entorn: l’escola, la família, els i les companyes, i ‘daltres, i no ens parem gaire atenció ni escoltem allò que necessitem per avançar en els diferents reptes personals.

Com més ens apropem a la nostra versió real, autèntica i imperfecta, més respostes sinceres i útils podem trobar i, per tant, més podem excel·lir, aprendre de veritat, i obtenir més satisfacció amb les nostres accions, ja que obeeixen a aquesta versió i no a la fictícia que volem imitar.

Des d’aquest permís i aquesta harmonia podem connectar amb els nostres propòsits i motivacions reals, així com gestionar millor les nostres emocions i assolir els reptes que ens proposem.

Amb aquesta activitat et volem acompanyar, a través de la Musicoteràpia i el Coaching, a sintonitzar amb la teva millor música per oferir el millor de tu en els diferents escenaris del teu dia a dia. Et convidem a crear la teva pròpia playlist per acompanyar-te a viure millor.

**Per fer aquesta activitat és requisit indispensable que cadascú/na porti telèfon per reproduir música i auriculars.

A qui va dirigit:

 • Alumnes (a partir de 14 anys)
 • Docents
 • Mares i pares

 

Objectius:

 1. Descobrir tonalitats: com ens defineix la musica.
 2. Identificar la nostra música interna i la dels altres: quan em perdo… com em trobo?
 3. Escoltar la música de les nostres emocions: una música diferent per a cada moment.
 4. Detectar per poder atendre les nostres necessitats, per poder després fluir.
 5. Fer un viatge musical d’autoconeixement que va de l’autodiagnosi cap a la recepta que generi benestar.

 

Beneficis:

 • Desenvolupar la consciència emocional amb la musica.
 • Identificar amb el recurs de la musica les pròpies emocions.
 • Canalitzar les necessitats internes.
 • Detectar músiques que ens inspiren o que ens permeten connectar amb nosaltres.

 

 

Category

Gestió emocional

Tags
benestar, benestar personal, benestar propi, connectar amb els meus propòsits, connectar amb els nostres propòsits, connectar amb la meva autenticitat, escoltar el que necessito, gestió emocional, gestionar millor les emocions, la meva versió autèntica, la meva versió real, música i coaching, musicoteràpia i coaching