Els camps familiars: bloquejos, implicacions i tresors - Com aprenem
50609
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50609,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Els camps familiars: bloquejos, implicacions i tresors

A simple vista tots tenim vincles amb els nostres pares i mares però també els tenim amb els fills/es, els avis/àvies, besavis/àvies i amb altres generacions passades. Som la suma de totes les experiències que han viscut i això, d’alguna manera, ha creat un historial emocional que està impregnat en la nostra manera de ser i actuar.

Aquesta reflexió ens diu que carreguem coses del passat i que són part de la nostra motxilla en el camí de la vida. Dependrà de nosaltres mateixos/es descobrir què hi ha en aquesta motxilla i identificar què ens ajuda a caminar millor o què es allò que ens atura o paralitza.

Els camps familiars, per tant, esdevenen un camp d’informació necessari per explorar i descobrir més de nosaltres mateixos/es: són una oportunitat per entrar dins de la dimensió de les possibilitats i la transformació, d’entendre moltes coses de la nostra personalitat però també dels nostres familiars, tant dels que ens acompanyen físicament com dels que ja no ho fan però, tot i així, els tenim molt presents.

A qui va dirigit:

  • Docents
  • Mares i pares

 

Objectius:

  1. Ampliar la mirada sobre la vida d’una persona i la del seu sistema familiar.
  2. Reconèixer les implicacions o coincidències que es donen entre familiars de diferents generacions.
  3. Identificar desordres en les relacions familiars i conèixer eines d’aplicació per investigar i intervenir.

 

Beneficis:

  • Tenim una informació oculta del context i vida de la persona.
  • Detectem els desordres que es donen a les relacions familiars.
  • Obtenim claredat i seguretat per intervenir en els bloquejos entre relacions o en un mateix individu.

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

Relacions

Tags
autocura, cuidar, el rol que ocupo, equilibri, equilibri en les relacions, herència, història de vida, historial emocional, integrar, llegat familiar, pedagogia sistèmica, posició de relació, relacions, relacions equilibrades, relacions familiars, relacions humanes, relacions personals, relacions professionals, relacions saludables, relacions sanes, relacions socials, rol, rol que ocupo, sistema, sistema familiar