El món simbòlic: contes i metàfores transformadores - Com aprenem
50617
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50617,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

El món simbòlic: contes i metàfores transformadores

Els símbols actuen com una porta que ens comunica amb la nostra realitat interna, sense cap limitació. La simbologia ens transporta a un lloc interior on el temps i l’espai s’uneixen generant una realitat que és més fàcil d’analitzar. Quan la ment explora els símbols podem desxifrar les creences sobre les quals sostenim els nostres comportaments i actituds i obtenim una valuosa informació.

A través de contes i metàfores podem extreure molta informació dels adults i els infants i podem començar a transformar realitats i comportaments.

Col·locar-nos, per tant, en l’univers simbòlic de cada persona és un fascinant repte que ens obre la possibilitat de descobrir significats inconscients que cadascú i cadascuna guardem en el nostre interior i que moltes vegades esdevé una incògnita per a un/a mateix/a i per als que ens envolten.

A través d’aquests tallers ens endinsarem en el llenguatge simbòlic i anirem a una dimensió que ens aportarà més informació per transformar allò que necessitem.

A qui va dirigit:

  • Alumnes (a partir de 14 anys)
  • Docents
  • Mares i pares

 

Objectius:

  1. Aprendre eines creatives per desenvolupar el món simbòlic amb infants i adults.
  2. Realitzar dinàmiques grupals que generin vincle.
  3. Descobrir una mirada més conscient en dibuixos, objectes i contes.

 

Beneficis:

  • Expressar-nos des de la creativitat i la imaginació.
  • Potenciem la identitat.
  • Aporta benestar personal i col·lectiu.
  • Obtenim un camp d’informació nou del procés de vida d’un individu.
Category

Gestió emocional

Tags
benestar, benestar personal, contes, creativitat, emoció, gestió emocional, identitat personal, inconscient, llenguatge simbòlic, metàfores, presència, realitat interior, significats inconscients, simbolisme