El meu podi competencial. Fent brillar els meus punts forts - Com aprenem
50611
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50611,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

El meu podi competencial. Fent brillar els meus punts forts

Qui sóc, com sóc, què vull i com ho vull… Posant Valor al meu Valor. És fonamental la consciència de sentir-nos individus singulars, donant-nos el valor que ens pertoca i mereixem. Així augmentem la nostra motivació per afrontar els diferents reptes.

Ens proposem descobrir aquelles tasques que se’ns donen bé, el nostre valor afegit. Aquest és el capital de cadascú, fem-lo créixer. Les habilitats, les competències són les que ens permetran assolir els nostres objectius.

La vida és molt rica i, si la mirem en la seva complexitat, descobrirem situacions en què hem donat el millor de nosaltres mateixos/es. És aquí on despleguem tot el nostre potencial. Mirar-nos des de l’abundància és el primer pas perquè els altres ens vegin també com a persones útils i valuoses.

Pretenem treballar des de l’autoconeixement i tot el procés identificatiu, donant importància a la individualitat com a essència personal i única i, així, estar preparats/des per impactar en el nostre entorn.

A qui va dirigit:

 • Alumnes (a partir de 14 anys)
 • Docents
 • Mares i pares

 

Objectius:

 1. Conèixer el nostre valor afegit.
 2. Posar en valor el nostre potencial.
 3. Mostrar el nostre potencial.
 4. Autoconcepte: Conèixer qui sóc i com sóc.
 5. Moure’ns amb autoconfiança i motivació personal.
 6. Identificar quina es la nostra millor versió.

 

Beneficis:

 • Generem benestar propi i podem, així, interactuar amb l’entorn de forma més autèntica i positiva.
 • Incrementem nivells d’autoestima i valoració personal.
 • Obtenim més seguretat i claredat d’idees per gestionar les pròpies accions.
Category

Emprenedoria

Tags
autoconcepte, autoconfiança, claredat, competències, donar valor, habilitats, motivació, motivació personal, potencial, seguretat, skills, valor, valor afegit, valorar