El meu objectiu professional - Com aprenem
50456
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50456,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

El meu objectiu professional

Connectarem amb els nostres interessos i preferències, i amb allò que ens agrada fer com a punt de partida per identificar les professions que hi encaixen. Saber on volem arribar ens permetrà traçar el camí i marcar els plans d’acció més idonis per assolir els objectius professionals.

Entenem l’èxit i plenitud quan un/a realitza allò que li agrada, allò amb què connecta, allò amb què un/a se sent realitzat i realitzada i, per tant, és un factor clau saber quin és l’àmbit d’interès professional.

A qui va dirigit:

  • Alumnes
  • Docents

 

Objectius:

  1. Detectar preferències personals i motivacions.
  2. Identificar professions que poden estar vinculades als propis interessos.
  3. Conèixer quins són els requisits de les ocupacions d’àmbit d’interès.
  4. Conèixer el pla d’acció a dur a terme.
  5. Realitzar plans d’acció dirigits al projecte professional d’interès.

 

Beneficis:

  • Aconseguir plenitud, satisfacció i noves energies pel fet d’ocupar-nos de l’àmbit professional que ens fa sentir bé i realitzats.
  • Aportar a la societat la nostra millor versió.
  • Convertir-nos en grans emprenedors pel fet d’escollir com orientar la nostra vida professional.

 

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

Orientació i recerca