Cultivant l’actitud emprenedora - Com aprenem
50453
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50453,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Cultivant l’actitud emprenedora

El nostre objectiu és motivar i conscienciar de les capacitats pròpies i aptituds emprenedores, com el lideratge, la flexibilitat i gestió del canvi i el treball en equip. Facilitar eines i recursos perquè cadascú assoleixi els seus objectius.

Treballem la generació d’idees innovadores i descobrim com les podem fer realitat, tot aprenent a identificar i valorar les nostres fortaleses i debilitats, i com el nostre entorn ens pot donar oportunitats per implantar-les i desenvolupar-les i, alhora, disposar de recursos per minimitzar o ser conscients de les amenaces que ens podem trobar.

La finalitat és contribuir en la sensibilització d’estar vivint en un entorn canviant i generador de noves oportunitats que ens ofereixen reptes constants. Tenir la llibertat d’escollir aquells que ens il·lusionin en qualsevol àmbit de la nostra vida. Som creadors i creadores del nostre futur. Cultivar aquesta actitud ens permetrà ampliar els escenaris i les oportunitats.

A qui va dirigit:

 • Alumnes (a partir de 14 anys)
 • Docents
 • Mares i pares

 

Objectius:

 1. Millorar la cultura emprenedora.
 2. Entendre el fracàs com una oportunitat d’aprenentatge.
 3. Generar idees sense obstacles, amb llibertat i creativitat.
 4. Definir quin pla d’acció és el més idoni per arribar als objectius que volem assolir.
 5. Identificar les competències, valors i actituds que caracteritzen les persones emprenedores.

 

Beneficis:

 • Autonomia i autolideratge cap a la confiança plena.
 • Empenta i seguretat cap a l’acció.
 • Benestar i autorealització personal.
 • Actitud mental positiva.
 • Veure oportunitats en l’entorn on altres veuen dificultats.

 

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

Emprenedoria