Creences i emocions: per una vida més ecològica - Com aprenem
50619
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50619,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Creences i emocions: per una vida més ecològica

Veiem una unió, una relació indissoluble, entre la nostra ment i el nostre cos. La nostra manera de moure’ns, de respirar, de posicionar-nos, de sentir afecta directament els nostres pensaments. Les nostres creences, idees, opinions es fan presents al nostre cos, en forma de sensacions, tant agradables com desagradables.

La manera com veiem el món, el nostre mapa, ple de pensaments, interpretacions, prejudicis…, pot resultar facilitador en alguns moments i limitador en d’altres. Estem acostumats i acostumades a relacionar-nos amb el món a través del nostre mapa, quan aquesta mirada no és del tot real, només n’és una part.

En aquest taller, prendrem consciència de part de les nostres creences i observarem de quina manera ens serveixen actualment o, si pel contrari, som nosaltres qui les estem servint a elles. Connectarem aquestes creences amb el reflex emocional que produeix en el cos i, des d’aquí, transitarem tot allò que en surti. Volem acompanyar a ampliar la mirada i el mapa de cadascú tot transformant les creences més limitadores i potenciant les més ecològiques per a una relació amb la Vida que sigui més plaent, més satisfactòria i més feliç.

A qui va dirigit:

  • Docents
  • Mares i pares

 

Objectius:

  1. Augmentar la confiança i autonomia.
  2. Establir contacte, identificar i transformar creences limitadores.
  3. Traçar un pla d’acció que permeti reforçar els aprenentatges adquirits en el taller.
  4. Disposar d’eines per poder transformar les creences limitadores pròpies i dels altres.

 

Beneficis:

  • Benestar personal.
  • Autoconeixement.
  • Autosuperació.

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

Gestió emocional

Tags
augmentar l'autoconfiança, autoconfiança, autosuperació, benestar, benestar personal, confiança, creences, creences limitadores, emoció, gestió emocional, identitat personal, ment i cos, presència, vida més plaent, vida més satisfactòria, viure millor