Cos i emocions per al benestar personal - Com aprenem
50724
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50724,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Cos i emocions per al benestar personal

L’educació emocional resulta clau per al desenvolupament humà ja que contribueix al creixement personal i social i permet construir una vida en col·lectivitat més lliure, crítica, coherent i compromesa.

Com més cultivem l’educació emocional més preparades i preparats ens sentirem per viure satisfactòriament i contribuir, des d’aquesta perspectiva, a un món millor.

Amb aquesta proposta volem oferir una aproximació a la presa de consciència de les quatre emocions bàsiques (por, ràbia, tristesa i alegria) a través de l’expressió corporal i musical, per tal de millorar l’autoconeixement i augmentar així el benestar personal i la gestió efectiva de les emocions.

 

A qui va dirigit:

 • Alumnes (a partir de primària)
 • Docents
 • Mares i pares

 

Objectius:

 1. Desenvolupar habilitats per a la vida.
 2. Observar cada una de les emocions, identificar-les en el propi cos i posar-hi nom.
 3. Reconèixer les sensacions físiques que ens produeixen les emocions.
 4. Cultivar l’atenció i la presència.
 5. Detectar els bloquejos i tensions en el cos.

 

Beneficis:

 • Contribuir al benestar propi.
 • Capacitat de desenvolupar la capacitat per prendre consciència de les emocions pròpies i de les emocions de qui ens envolta.
 • Millorar la capacitat de connectar amb un/a mateix/a i amb les altres persones.

 

Algunes activitats realitzades:

Cos i emocions al Liceu Francès de Barcelona (crònica)

 

Category

Gestió emocional

Tags
adaptació al canvi, alegria, augmentar l'autoconfiança, autoconfiança, benestar, benestar personal, canvi, com desxifrar les emocions, cos i emocions, detectar les emocions, emoció, escoltar el cos, expressió corporal de les emocions, expressió corporal i musical, gestió emocional, por, ràbia, tristesa