Contes: Educació emocional i valors - Com aprenem
50454
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50454,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Contes: Educació emocional i valors

Entendre les emocions i saber gestionar-les és clau per portar una vida més equilibrada, sana i feliç.

Els contes són una eina molt valuosa per al desenvolupament de la intel·ligència emocional en els infants. Els contes els ajuden a créixer, a comprendre millor el seu món interior i el món que els envolta.

A través dels contes i de les situacions que s’hi plantegen l’infant entrena, potencia i desenvolupa les competències emocionals. Amb els contes l’infant pot viure experiències diverses però des d’una distància de seguretat, sense els riscos de la vida real, incorporant a la seva motxilla tot aquest aprenentatge emocional i de valors.

El conte és, per tant, un gran element d’aprenentatge que permet descobrir/descobrir-se i aprendre noves maneres de ser, sentir i fer i que complementa l’aprenentatge diari a partir de la interacció amb pares, mestres i persones properes que formen part de la seva vida.

A qui va dirigit:

  • Alumnes (fins a 10 anys)
  • Docents

 

Objectius:

  1. Generar consciència emocional.
  2. Aprendre a regular les emocions.
  3. Construir l’autonomia emocional.
  4. Generar habilitats socioemocionals i per la vida i el benestar personal.

 

Beneficis:

  • Fomentar l’autoestima
  • Entrenament en gestió emocional
  • Autosuperació i autoconeixement
  • Resolució de conflictes
Category

Gestió emocional