Com em relaciono? - Com aprenem
50607
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50607,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Com em relaciono?

Vivim en un món en què les relacions són part natural de la nostra manera de viure, som éssers socials i això implica comunicar-nos i interactuar constantment. Els ordres de l’amor i de l’ajuda ens obren un paradigma nou, ens permeten observar des de quina posició ens relacionem amb l’altre o amb un grup específic (família, treball, equip, etc.). Al mateix temps ens aporten una informació necessària: no sempre desenvolupem el mateix rol al llarg del nostre dia, tot depèn de si ho fem des del rol de pares/mares, germans/es, néts/es, fills/es, amics/gues, companys/es de feina o des d’una posició de poder o de no poder. Aquest aspecte ens fa veure que la manera d’actuar no té el mateix resultat en cada context i amb cada persona.

L’èxit o el fracàs en les relacions dependrà, per tant, de si identifiquem com ens ordenem o desordenem a l’hora d’interactuar i ens oferirà una visió clara de si ens cuidem i cuidem a l’altre d’una manera saludable i equilibrada, sense perdre el nostre centre, acceptant la nostra responsabilitat i posició i donant l’oportunitat a que l’altre accepti la que li pertoca, tot sempre des d’una mirada amorosa.

A qui va dirigit:

  • Docents
  • Mares i pares

 

Objectius:

  1. Tenir una visió clara de com ens podem relacionar des del nostre equilibri, des del nostre centre, ajudant sense desgastar-nos, estimant sense descuidar-nos.
  2. Clarificar quina és la nostra posició d’ajuda segons la persona, el grup o el context on interactuem.
  3. Conèixer eines i dinàmiques per aplicar-les a la nostre vida i treball d’una manera ecològica per actualitzar o crear relacions personals més sanes i equilibrades.

 

Beneficis:

  • Ser exitós/a amb les relacions personals i professionals.
  • Ocupar el nostre lloc i clarificar la responsabilitat
  • Relacionar-nos d’una manera més empàtica, sense prejudicis.
  • Equilibrar l’autoestima i potenciar la identitat.

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

Relacions

Tags
autocura, com em relaciono, cuidar, cuidar a l'altre, el rol que ocupo, equilibri, equilibri en les relacions, integrar, pedagogia sistèmica, posició de relació, relacions, relacions equilibrades, relacions humanes, relacions personals, relacions professionals, relacions saludables, relacions sanes, relacions socials, rol, rol que ocupo, sistema