Vivim en un món en què les relacions són part natural de la nostra manera de viure, som éssers socials i això implica comunicar-nos i interactuar constantment. Els ordres de l’amor i de l’ajuda ens obren un paradigma nou, ens permeten observar des de quina posició ens relacionem amb l’altre o amb un grup específic (família, treball, equip, etc.). Al mateix temps ens aporten una informació necessària: no sempre desenvolupem el mateix rol al llarg del nostre dia, tot depèn de si ho fem des del rol de pares/mares, germans/es, néts/es, fills/es, amics/gues, companys/es de feina o des d’una posició de poder o de no poder. Aquest aspecte ens fa veure que la manera d’actuar no té el mateix resultat en cada context i amb cada persona.
L’èxit o el fracàs en les relacions dependrà, per tant, de si identifiquem com ens ordenem o desordenem a l’hora d’interactuar i ens oferirà una visió clara de si ens cuidem i cuidem a l’altre d’una manera saludable i equilibrada, sense perdre el nostre centre, acceptant la nostra responsabilitat i posició i donant l’oportunitat a que l’altre accepti la que li pertoca, tot sempre des d’una mirada amorosa.
A qui va dirigit:
Objectius:
Beneficis:
*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi.
Relacions