Coaching per a mares i pares: eduquem amb convicció i optimisme - Com aprenem
50621
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50621,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Coaching per a mares i pares: eduquem amb convicció i optimisme

Queda clar que també en això de ser pares i mares ningú neix ensenyat/da i que, per tant, és amb la pràctica diària que n’aprenem.

Aquest àmbit és d’allò més estimulant i ric, ple d’energia i vitalitat. Així mateix, la nostra herència particular (família, escola, societat…) ens proporciona un sac ple d’informacions sobre allò que se suposa que “hauríem de fer” per educar els nostres fills i filles.

Proposem compartir experiències en grup, amb la parella o individualment, i aprofundir en allò que cadascú/una de nosaltres vol per als seus fills i filles. Què és el que més m’entusiasma de ser pare i mare? Què és el que vull transmetre als que més estimo? Què estic aprenent dels meus fills i filles? Quins recursos tinc per generar el clima que m’agradaria compartir a casa?

A qui va dirigit:

  • Mares i pares

 

Objectius:

  1. Obtenir eines.
  2. Gestió de les emocions.
  3. Camí cap a l’autenticitat.

 

Beneficis:

  • Relacions de qualitat.
  • Fer el que “vull” com a mare i/o pare.
  • Gaudir de l’experiència de conviure amb el meu fill/a.

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

T'acompanyem

Tags
autenticitat, coaching, coaching per a mares, coaching per a pares, conviure en família, emocions, família, famílies, fills i filles, gestió de les emocions, mares, pares, relacions, relacions autèntiques