Coaching i orientació per a joves: comparteix els teus dubtes i inquietuds - Com aprenem
50623
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50623,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Coaching i orientació per a joves: comparteix els teus dubtes i inquietuds

En aquest moment vital on el món ens convida a començar a prendre decisions sobre el nostre futur creiem que és fonamental el suport d’algú que ens acompanyi a preguntar-nos, des del respecte, per nosaltres mateixos i matines i que ens orienti a avançar partint de les nostres motivacions i la nostra versió actual real.

Oferim la possibilitat de fer un procés de coaching i d’orientació laboral per acompanyar i resoldre els dubtes que els i les joves puguin tenir. Així com facilitar les claus d’un adequat i profitós procés de recerca de feina personalitzat.

El coaching és un procés d’acompanyament per potenciar el desenvolupament de les persones davant de processos de canvi i reptes professionals.

Podem realitzar l’activitat en grups reduïts per ajudar a aconseguir els objectius, o de manera individual.

A qui va dirigit:

  • Alumnes (a partir de 14 anys)

 

Objectius:

  1. Definir el teu objectiu.
  2. Dissenyar un pla d’acció personalitzat.
  3. Passar a l’acció.

 

Beneficis:

  • Estar acompanyat i acompanyada en tot el procés.
  • Aprendre a fer coses millor o diferent.
  • Apoderament.

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

T'acompanyem

Tags
acompanyament, coaching, coaching per a joves, gestió de les emocions, joves, orientació laboral, orientació professional, procés de recerca de feina, recerca de feina