Autolideratge, cohesió i treball en equip - Com aprenem
50452
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50452,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Autolideratge, cohesió i treball en equip

Qualsevol canvi en el camí de l’aprenentatge comença per un canvi en un mateix. Per aprendre noves maneres de ser i aconseguir resultats diferents és necessari replantejar la nostra mirada i com ens enfrontem a allò que ens passa i a aquells que ens envolten.

Malgrat que no podem canviar sempre la nostra realitat, sí que podem canviar la manera de viure-la i com ens interrelacionem amb l’entorn. És important treballar el desenvolupament de l’autolideratge, la cohesió i el treball en equip, introduint canvis d’actitud per tal que creem nous camins i interpretem la realitat en clau d’oportunitat. Aquestes competències són fruit d’un procés pràctic d’aprenentatge. Com més entrenem aquestes experiències viscudes, més enriquim aquest capital competencial, enfortint i reforçant els nostres punts forts, desenvolupant progressivament els punts a millorar. Ens centrem en maximitzar i descobrir el propi potencial.

A qui va dirigit:

  • Alumnes (a partir de primària)
  • Docents
  • Mares i pares

 

Objectius:

  1. Identificar quina és la nostra àrea de poder.
  2. Generar valor amb l’equip per assolir els objectius comuns.
  3. Prendre consciència de la importància de la cohesió amb el grup i el rol que desenvolupa cada membre.
  4. Optimitzar els recursos personals amb la mirada posada als propis objectius.

 

Beneficis:

  • Incrementar el rendiment de tots els membres del grup.
  • Sentiment de pertinença a un grup.
  • Avançar cap a la millor versió personal.
Category

Relacions