L’art de cercar feina: Jo sóc el candidat / la candidata. Què puc oferir? - Com aprenem
50602
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50602,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

L’art de cercar feina: Jo sóc el candidat / la candidata. Què puc oferir?

En aquesta proposta coneixerem les principals fases d’un procés de recerca de feina. Descobrirem la nostra marca personal, quin és el valor afegit que volem oferir i de quina manera mostrar la nostra millor versió. Que ens puguin conèixer i identificar pels nostres millors trets.

Treballem diferents aspectes per apoderar-nos davant d’un procés de recerca de feina: detectar què necessitem abans de fer una entrevista, com afrontar l’entrevista, revisar i incorporar eines de recerca de feina o identificar els diferents canals (tant els transversals com els 2.0). Aprofundirem en com podem donar a conèixer la nostra marca, el nostre valor afegit, i quins canals podem utilitzar per arribar on ens proposem.

És important autoliderar el procés. Conèixer el que oferim a l’empresa i al nostre entorn, preparar les eines adients, decidir quin canal ens permetrà brillar i arribar millor on ens proposem.

A qui va dirigit:

 • Alumnes (a partir de 14 anys)
 • Docents

 

Objectius:

 1. Conèixer les principals eines de recerca de feina (CV, carta de presentació, vídeocurrículums, entre d’altres).
 2. Aprendre a fer servir els canals que més convinguin segons el propi procés de selecció (autocandidatura, portals d’ocupació, canals 2.0, entre d’altres).
 3. Aprendre a afrontar i realitzar una entrevista de feina.
 4. Conèixer la nostra marca personal.
 5. Treballar el propi valor afegit per oferir-lo en el procés de selecció i en el nostre entorn utilitzant els canals més adients.

 

Beneficis:

 • Saber planificar un procés de selecció.
 • Treure el màxim potencial dels canals i recursos.
 • Bona gestió d’una entrevista de feina.
 • Sentir-se preparat per afrontar una entrevista de feina.
 • Conèixer el propi valor afegit.
 • Transmetre la nostra marca on ens proposem.

 

*Aquesta proposta és adaptable al format on-line, mantenint la metodologia participativa i vivencial, en el cas de que la situació de la Covid-19 ho requereixi. 


 

Category

Orientació i recerca

Tags
buscar feina, candidat, candidata, cerca de feina, eines per buscar feina, eines per trobar feina, entrevista, entrevista de feina, feina, orientació, orientación, recerca, recursos per trobar feina